Hoe werk ik?

Met mijn handen behandel ik mens en dier middels magnetiseren, het doorgeven van energie. Niet zichtbaar, wel voelbaar. 

Dit doe ik door met lichte aanraking mijn handen op te leggen, strijkende en/of draaiende bewegingen op- of boven het te behandelen gedeelte te maken. Tijdens een behandeling vertel ik je wat ik voel, wat ik ervaar of wat ik jou mee kan, en mag geven. Daar kunnen we dan wel of niet dieper op in gaan, ik kan je daarin coachen en begeleiden. 

Ik werk graag voor en met mensen met als doel tevreden mensen die met een beter/goed gevoel weer naar huis gaan. Voor een behandeling magnetiseren hoef je je nooit uit te kleden, behandelen gebeurt met je kleren aan! 

Magnetiseren geeft een ontspannen en rustgevend gevoel. Voor een behandeling neem ik de tijd, geen haastwerk. Behandelen doe ik bij mij thuis in Velp (Gld.). Op verzoek, in sommige gevallen en mits mogelijk, eventueel bij jou/jullie thuis.