Massage

Massage(s) verzorg ik op verzoek. 

Van ontspanningsmassage tot aan het actief aanpakken van klachten. In combinatie met de energie die ik vanuit mijn handen door mag geven worden mijn massages als zeer ontspannend, rustgevend en helend ervaren. Massage is niet alleen een mooie manier om te ontspannen maar ook het werken aan herstel van lichaam en geest daar waar er blokkades zijn. In mijn visie is er daarnaast ook niets mis met preventief onderhoud aan lijf en leden, veel mensen hebben hun auto beter in onderhoud dan hun eigen lichaam...

Vaak vragen mensen mij specifiek om bijv. een rug/nek/beenmassage, meestal n.a.v. klachten die men heeft. Mijn focus gaat dan niet uit naar "alleen de klacht" maar naar het totaalplaatje van hoe men zich op dat moment voelt, hoe men op dat moment in zijn totaliteit in zijn vel zit en functioneert. 

Voor- en tijdens een behandeling kijk ik graag samen met jou naar de eventuele klachten en blokkades die er zijn zodat deze effectief aangepakt kunnen worden. Meestal in combinatie met een "coachende" babbel, dit word veelal gewaardeerd.