Ik behandel mensen maar ook dieren middels magnetiseren, het doorgeven van energie. Daarnaast doe ik op verzoek ook massagewerk.

Het kunnen, en mogen werken middels de energie vanuit mijn handen, dit op mijn geheel eigen-wijze en met de eigen-wijsheid die ik in me heb. Dit zonder poespas en down to earth, gewoon zoals het is, hier geen glazen bol en/of blauwe jurk. Voor de duidelijkheid, ik ben geen arts of dierenarts!

Een aantal (bevriende) helderzienden vroegen me keer op keer "of ik al meer met mijn handen deed". Ik gaf telkens aan dat ik eigenlijk toch graag een cursus Magnetiseren wilde volgen. De reacties waren telkens "jij hebt geen cursus nodig, volg je gevoel en het komt goed!" Uiteindelijk volgde ik een aantal cursussen, de opgedane theoretische kennis was een welkome aanvulling op hetgeen ik al wist en voelde. Geen behandeling is hetzelfde, van elke behandeling leer ik weer,         en meer.

Later bedacht ik me dat een cursus massage een zeer welkome- en mooie aanvulling zou zijn op hetgeen ik al kon en deed. Het werd een cursus traditionele Klassieke (ontspannings) Massage gevolgd door een vervolgcursus. Beide cursussen sloot ik af met goed gevolg en bijbehorende certificaten.

Naast het Magnetiseren is het trainen van- en sporten met mijn hond een grote hobby. Met enige regelmaat loop ik wedstrijden behendigheid, ook wel agility genoemd. Tijdens wedstrijden behandel ik zo af en toe een hond van deelnemende collega-sporter. Dieren behandel ik op verzoek.