Hoe werkt het magnetiseren?

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid bestaat en houdt in ‘energie overbrengen en/of geleiden naar delen van het lichaam welke niet goed doorstromen’. Tijdens de behandeling kunt u gevoelens als warmte en kou ervaren. Dit is echter niet noodzakelijk voor het slagen van de behandeling. Magnetiseren betekent voor mij een uitwisseling van energieën. Je zou er over kunnen discussiëren, maar wat geldt is het resultaat! Daar komen mensen uiteindelijk voor, vermindering en/of genezing van de klacht(en).

Wat kan een magnetiseur behandelen?

In principe kunnen veel klachten behandeld worden, zowel lichamelijk als geestelijk. Een behandeling bestaat vaak uit meerdere sessies. Soms verergert de klacht eerst tijdelijk alvorens te verbeteren/genezen.

Wat kunt je zelf ervaren tijdens een behandeling?

Bijna alle mensen beschrijven een behandeling als prettig. Ze voelen warmte, kou, wind of een lichte tinteling. Sommige mensen voelen niets, maar ervaren natuurlijk wel de uitwerking.

Zijn alle klachten te verhelpen?

Dat zou mooi zijn, maar dit is helaas niet het geval. Niet alle klachten zijn te genezen d.m.v. magnetiseren. Het is meestal zo dat een magnetiseur bij een eerste behandeling al aanvoelt of hij je kan helpen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig? 

Met een behandeling of vijf moet er een goede verbetering zijn van de klacht en/of aandoening. Soms zijn minder of juist meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Moet ik me uitkleden tijdens een behandeling?

Nee, dat is absoluut niet nodig. Het is tijdens een behandeling van groot belang dat u zich totaal op uw gemak voelt. Anders werpt u een natuurlijke blokkade op, wat het magnetiseren alleen maar tegen zou werken.

Ziet of weet een magnetiseur alles van mij als hij mij behandelt?

Nee, alles wat je graag voor je houdt, blijft ook voor de magnetiseur verborgen. Belangrijke dingen over je gezondheid of brandende vragen die je zelf stelt kunnen wel door een magnetiseur spontaan beantwoord worden.

Moet ik alleen komen?

Als je de behoefte hebt om iemand mee te brengen zodat je jezelf meer op je gemak voelt is dit geen enkel probleem.