Magnetiseren

Magnetiseren is al zo oud als de mensheid en is feitelijk een energieoverdracht naar die delen van het lichaam waar blokkades en klachten aanwezig zijn. Het is een natuurlijke geneeswijze waarbij het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken. 
Als magnetiseur werk ik als een soort doorgeefluik en geef ik geen eigen energie weg. Je kunt het zien als een soort verbinding met "boven" waarbij er energie via mij mag stromen om daar mensen mee te kunnen helpen.

Op lichamelijk en geestelijk niveau kan, en mag ik je helpen met het behandelen van blokkades/klachten/ziektebeelden die er zijn. Je zult mij niet horen zeggen "ik zal je wel even genezen", dat is een belofte die ik niet kan- en mag doen, niet alles is te genezen. Wanneer mensen echter open staan voor mijn behandelingen dan is mijn ervaring dat er mooie, goede en bijzondere dingen gebeuren. Middels mijn behandelingen kunnen blokkades/klachten worden opgeheven zodat je eigen energie weer goed kan gaan stromen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt hersteld en geactiveerd.

Magnetiseren is geschikt voor mensen met fysieke klachten, psychische klachten en voor iedereen die niet goed in zijn vel zit. Ook zonder daar precies de oorzaak van te weten.

 

Wat kunt u ervaren tijdens/na een behandeling?

Warmte, koude, tintelingen etc. Je kunt daarnaast wat slaperig worden, dorst krijgen, iedereen ervaart een behandeling anders. Echter, zo goed als iedereen die ik behandel ervaart mijn behandeling als zeer prettig en positief. Mijn behandelingen worden als ontspannend, rust- en energiegevend ervaren. Wanneer ik je, om welke reden dan ook, niet kan behandelen dan laat ik je dat weten. Misschien een tegenvaller voor jou, maar in ieder geval wel eerlijk, dat staat bij mij voorop!


 Welke klachten zijn o.a. te behandelen?

Vele klachten, lichamelijke en geestelijke klachten van verschillende aard maar ook ziektebeelden, o.a.;
-herstelbehandelingen bij, of na een blessure
-herstelbehandelingen na zwangerschap
-migraine/(spannings)hoofdpijn
-nek, rug en schouderklachten
-maag, buik en darmklachten
-slapeloosheid/vermoeidheid
-psychische klachten
-overgangsklachten
-spanningen/stress
-(sport)blessures
-pijnbestrijding
-burn-out
-etc. etc.
 
Magnetiseren en kinderen
Magnetiseren bij baby's, peuters en kinderen vergt een andere aanpak. Jonge kinderen kunnen niet zoveel energie laten doorstromen als een volwassene. Dit komt doordat kinderen zich geestelijk nog mogen ontwikkelen. Een kind laat zoveel energie toe als het verdragen kan. Door bijvoorbeeld problemen tijdens de zwangerschap, een kunstmatige- of zware bevalling met eventuele complicaties kunnen kinderen uit balans raken. Veel huilen, overstrekken, darmkrampjes enz. Kinderen uiten dit bijvoorbeeld in opstandig gedrag, driftigheid, slecht slapen enz. Dit kan veel stress opleveren bij zowel ouder als kind. 

Magnetiseren kan een positieve verandering brengen, door de balans te herstellen. Het aantal behandelingen verschilt per kind. Soms merk ik direct een verandering en bij de ander duurt het wat langer. Resultaten van de behandeling zijn vaak snel merkbaar of in de dagen er na. het kind huilt minder, slaapt beter en dieper, is vaak rustiger en zit beter in zijn/haar vel.

Soms blijkt er medisch gezien toch meer aan de hand dan men eerst aannam. Ik wijs er met nadruk op dat, mocht je het idee hebben dat er op medisch vlak iets niet in orde is met je kind, je dan altijd overlegt met de huisarts, specialist of het consultatiebureau, dit om medische oorzaken uit te sluiten.